<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155515250000503_I_C_002813_2015_Uz_2016-04-05_001">
   <signature>I C 2813/15</signature>
   <date>2016-03-16 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2016-04-06 19:21:11.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15551525</courtId>
   <departmentId>503</departmentId>
   <type>REGULATION, SENTENCE, REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 618; art. 618 § 1; art. 618 § 2; art. 618 § 3)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 25 lutego 1964 r. - Kodeks rodzinny i opiekuńczy (Dz. U. z 1964 r. Nr 9, poz. 59 - art. 46)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 1035; art. 212; art. 212 § 1; art. 212 § 2; art. 212 § 3; art. 5)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Marta Woźnicka</reviser>
   <publisher>Marta Woźnicka</publisher>
   <dateOfPublication>2016-04-06 19:21:11.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2016-04-13 16:37:18.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>