<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155515300004521_IX_U_000004_2021_Uz_2021-06-18_001">
   <signature>IX U 4/21</signature>
   <date>2021-06-18 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2021-06-24 21:00:04.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15551530</courtId>
   <departmentId>4521</departmentId>
   <type>REGULATION, REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases>
      <themePhrase>Ubezpieczenia społeczne</themePhrase>
   </themePhrases>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 477(14); art. 477(14) § 2; art. 98)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 14 czerwca 1960 r. - Kodeks postępowania administracyjnego (Dz. U. z 1960 r. Nr 30, poz. 168 - art. 57; art. 57 § 1; art. 57 § 3)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 25 czerwca 1999 r. o świadczeniach pieniężnych z ubezpieczenia społecznego w razie choroby i macierzyństwa (Dz. U. z 1999 r. Nr 60, poz. 636 - art. 7; art. 7 pkt. 1)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Teresa Goryń</reviser>
   <publisher>Teresa Goryń</publisher>
   <dateOfPublication>2021-06-24 21:00:04.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2021-07-24 04:24:07.0 CEST</dateOfLastUpdate>
</judgement>