<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155515300005027_X_GNc_000621_2016_Uz_2016-04-11_001">
   <signature>X GNc 621/16</signature>
   <date>2016-04-11 02:00:00.0 CEST</date>
   <publicationDate>2016-05-12 19:15:34.0 CEST</publicationDate>
   <courtId>15551530</courtId>
   <departmentId>5027</departmentId>
   <type>REGULATION, REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 108; art. 108 § 1; art. 126(1); art. 126(1) § 3; art. 13; art. 13 § 2; art. 19; art. 19 § 1; art. 20; art. 21; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 28 lipca 2005 r. o kosztach sądowych w sprawach cywilnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 167, poz. 1398 - art. 14; art. 14 ust. 3; art. 19; art. 19 ust. 2; art. 19 ust. 2 pkt. 1; art. 28; art. 28 pkt. 2)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Iwona Pińska</reviser>
   <publisher>Iwona Pińska</publisher>
   <dateOfPublication>2016-05-12 19:15:34.0 CEST</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2016-11-08 06:29:24.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>