<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<judgement id="155515350004551_IX_C_000001_2017_Uz_2017-03-08_001">
   <signature>IX C 1/17</signature>
   <date>2017-03-08 01:00:00.0 CET</date>
   <publicationDate>2018-10-31 21:10:14.0 CET</publicationDate>
   <courtId>15551535</courtId>
   <departmentId>4551</departmentId>
   <type>REGULATION, REASON</type>
   <chairman></chairman>
   <judges/>
   <themePhrases/>
   <references>
      <reference>Ustawa z dnia 17 listopada 1964 r. - Kodeks postępowania cywilnego (Dz. U. z 1964 r. Nr 43, poz. 296 - art. 527; art. 527 § 1; art. 841; art. 841 § 1; art. 841 § 3; art. 98; art. 98 § 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 28 lipca 2005 r. o kosztach sądowych w sprawach cywilnych (Dz. U. z 2005 r. Nr 167, poz. 1398 - art. 13; art. 13 ust. 1; art. 13 ust. 1 pkt. 3; art. 3; art. 3 ust. 2; art. 3 ust. 2 pkt. 1)</reference>
      <reference>Ustawa z dnia 23 kwietnia 1964 r. - Kodeks cywilny (Dz. U. z 1964 r. Nr 16, poz. 93 - art. 6)</reference>
   </references>
   <legalBases/>
   <recorder></recorder>
   <decision></decision>
   <reviser>Ewa Szczot</reviser>
   <publisher>Ewa Szczot</publisher>
   <dateOfPublication>2018-10-31 21:10:14.0 CET</dateOfPublication>
   <dateOfLastUpdate>2018-11-02 03:24:34.0 CET</dateOfLastUpdate>
</judgement>